Minden, amit tudni szeretnél a Magyar Kaland-Sport Egyesületről

Szenvedélyeddé tesszük az ismeretlen meghódítását...

Üdvözlünk Benneteket, akik belekóstolnátok az aktív kikapcsolódás élményébe és köszöntjük azokat, akik már életük szerves részének tekintik az outdoor sportok bármelyikét!


2010-ben lelkes túravezetők egy csoportja úgy gondolta, szakítanak az eddigi hagyományokkal, és a sportnak, mozgásnak egy olyan világát mutatja meg mindenki számára, amelyben a kaland, az élmény és az utazás játssza a főszerepet. Egy olyan közösséget hoztak létre, amely kiszakít a mindennapok unalmas körforgásából, és szenvedélyeddé teszi az ismeretlen meghódítását, a világ megismerését!

Egyesületünk egy gyorsan növekvő nonprofit szervezet, ahol túravezetők, túrázók és az aktív kikapcsolódást kedvelő emberek egy aktív közösséget alkotnak. Célunk olyan szabadidősport tevékenységet biztosítani mindenki részére, mely változatos, kalandos és kihívást jelent. Folyamatos ismeretterjesztéssel, oktató tréningekkel a jövő túravezetőit képezzük. Nagy hangsúlyt fektetünk az ifjúsági turizmus fejlesztésére, számukra minőségi természetjáró táborokat szervezünk.

Fontosnak tartjuk a környezetvédelmet, tagjainkat a természet szeretetére és környezetünk megóvására neveljük. Tapasztalataink és modern eszközeink segítségével a megbízhatóságot valamint a minőséget képviseljük. Olyan emberek segítségével fejlődtünk, akiknek életük a mozgás és a sport. Lehetsz egyedüli kalandor, vagy alkothattok csapatot, mi garantáljuk a jó társaságot és a felejthetetlen programot. A szabadidősportok széles tárházával rendelkezünk, amit az igényeknek és a technika fejlődésének szem előtt tartásával folyamatosan bővítünk:

Via Ferrata / Klettersteig - Túra, teljesítménytúra, magashegyi túra - Sziklamászás, hegymászás - tengeri kajak vízitúra - kerékpározás, kerékpártúra, Downhill, Dirt - Parkour / Freerunning - Buvárkodás, Snorkeling - Windsurf, Kite - Barlangászás - Canyoning

Légy te is meghatározó egyénisége ennek a közösségnek, támogasd tapasztalataiddal, ötleteiddel! Csatlakozz hozzánk és jelentkezz tagnak a Magyar Kaland-Sport Egyesületbe!

1 túra áráért egész évben részese lehetsz kalandjainknak...

A tagság révén korlátlanul hozzáférhetsz az egyesület minden szolgáltatásához és részt vehetsz belföldi és külföldi eseményeinken. Mindez annyiba kerül, mint más túraszervezőknél 1 külföldi túra ára. Néhány hosszabb külföldi túra esetében lezárt tagsági félév szükséges a részvételhez.

Nagy számú belföldi és külföldi rendezvényt szervezünk...

Te döntöd el, mikor keresel fel minket, milyen tevékenységeket választasz, illetve mennyi időt töltesz nálunk. Évente több, mint 80 eseményt szerveztünk, melyeken 4000-5000 ember vett részt.

Több képzett túravezető a túrákon...

Utazási irodákhoz képest több túravezetőt biztosítunk a túráinkon, így jobban oda tudunk figyelni rád.

Az egyesület felszereléseit teljes tagként ingyenes használhatod...

Kedvezményesen bérelhetsz magadnak többek között kerékpárt, hegymászó/sziklamászó eszközöket, vízitúra felszerelést. Nagy értékű felszerelés bérlésénél jelképes összeg fizetendő.

A túráinkon vendégként is részt vehetsz, ha még nem vagy tag...

Amennyiben nem szeretnéd elkötelezni magad, illetve előbb kipróbálnád programjainkat, Vendég-ként is csatlakozhatsz az esemény leírásában feltüntetett áron.

Hogyan tudok tagnak jelentkezni?

Egyszerűen! Látogass el a "Jelentkezés tagnak" oldalra, töltsd le a belépési nyilatkozatot és küldd el központunkba. Amennyiben problémád adódna, írj egy e-mailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.-ra, ami tartalmazza a neved, címed, telefonszámod, e-mail címed, és mi küldünk Számodra egy tagsági jelentkezési lapot valamint a MaKaSE Alapszabályzatát. Ezeket visszajuttatva címünkre, elindítjuk a regisztrációt.

Mennyibe kerül?

A teljes tagságot két csoportra osztottuk: felnőtt Teljes tagság és Ifjúsági tagság (18 év alatt). A tagdíj féléves intervallumokban fizetendő, ami éves kifizetés esetén kedvezményes áron érhető el. A tagsági csoportokhoz tartozó részletes díj és kedvezmény táblázatot a Tagdíjak, jogosultságok oldalon találhatod.

Minden tag részt vehet az egyesület által meghirdetett összes eseményen. Néhány prémium túra esetében lezárt tagsági év/félév szükséges a részvételhez.

Amennyiben nem szeretnéd elkötelezni magad, illetve előbb kipróbálnád programjainkat, tréningjeinket, Vendég-ként is csatlakozhatsz az esemény leírásában feltüntetett áron. A program kiválasztásának menete nagyon egyszerű, megkeresed a Túranaptár-ban a kívánt eseményt, majd kitöltesz egy Jelentkezés túrára jelentkezési lapot, s elküldöd e-mail-ben.

Milyen gyakran találkozunk?

Vess egy pillantást a Túranaptár-unkra, ahol minden általunk tervezett eseményt (túra, tábor, kirándulás, szakmai előadás, tréning, stb) megtalálsz. Szinte minden héten találsz programot, van amikor hetente többet is. Célunk, hogy fizikailag és szellemileg is folyamatosan mozgásban tartsunk.

Évente több mint 80 eseményt szervezünk, melyeken 4000-5000 ember vesz részt.

Az aktuális év túráinak célpontjait, oktatásainak tárgyát, illetve fejleszteni, felvenni kívánt szakágakat a sportegyesület ülésein közösen, minden tag kérését figyelembe véve tervezzük és szervezzük meg. Közösségünknek szüksége van a tagok folyamatos visszajelzéseire, ötleteire, csak így érhetjük el, hogy változatos, kalandos, élménydús kikapcsolódást nyújtsunk az aktív kikapcsolódásra vágyók egyre nagyobb táborának.

Mi történik a pénzemmel?

A Magyar Kaland-Sport Egyesület nonprofit szervezet, valamennyi eszközének tulajdonjoga a tagoké. Az egyesület a működése során elért eredményt nem oszthatja fel, azt kizárólag az alapszabályzatban, és a szervezeti és működési szabályzatban meghatározott tevékenységekre fordíthatja. A pénzt elsősorban a folyamatos fejlődéshez elengedhetetlen felszerelések vásárlására, a tagok képzésére, valamint az egyre magasabb színvonalú rendezvények lebonyolítására fordítja.

Hogyan tudom a MAKASE-val a kapcsolatot tartani?

Honlapunkon minden esemény listát rendszeresen frissítünk. Továbbá javasoljuk, hogy csatlakozz hozzánk a facebook-on, így a többi taggal is folyamatos kapcsolatban lehetsz. Hírlevelünkre való feliratkozásod a legfrissebb információkat biztosítja számodra.

Ha további információkat szeretnél kapni az egyesületről bátran lépj kapcsolatba velünk, s mi boldogan válaszolunk valamennyi kérdésedre és segítünk, hogy kihasználd a tagság előnyeit.

Lépjen velünk kapcsolatba

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha további információt szeretnél, töltsd ki ezt az űrlapot. Amint lehet válaszolunk.

 
 
Neked ajánljuk a tagságot, ha
  • Egy félévben/évben több túrán, eseményen is szeretnél részt venni.
  • Egy jó hangulatú társaságban, egymást segítő emberek között szeretnél túrázni.
  • Önálló túráidhoz szeretnél ingyenesen felszerelést bérelni.
  • Szereted vagy szívesen kipróbálnád a szabadidősportokat és aktív kikapcsolódásra vágysz.
  • Szívesen tartoznál egy összetartó közösségbe.

 

Nem ajánljuk neked a tagságot, ha
  • Egész félévben/évben csak egy túrán szeretnél részt venni.
  • Luxus nyaralásokra vágysz, ahol végig a tengerparton fürdőznél.
  • Extra szolgáltatásokat, all inclusive ellátást szeretnél kapni a túrákon.