Minden, amit tudni szeretnél a Magyar Kaland-Sport Egyesületről

Szenvedélyeddé tesszük az ismeretlen meghódítását...

MédiaajánlatMagyar Kaland-Sport Nonprofit Egyesület

  1. Kiknek ajánljuk az oldalunkon való megjelenést?
  2. PR cikk elhelyezése 1 hónapra a nyitóoldalra
  3. Reklám banner elhelyezése az oldalon

  • Kiknek ajánljuk az oldalunkon való megjelenést

A www.kaland.sport.hu weboldal szabadidősporttal, kaland-sporttal és versenysporttal foglalkozó közösség médiaportálja. Számos szakágban többek között túrázás, sziklamászás, magashegyi trekking, hegymászás, via ferrata - klettersteig, kerékpározás (túra, Dirt, DH, mountain bike, országúti), búvárkodás, vízitúra, tengeri kajak, windsurf - kite, parkour - freerunning tevékenykedünk. Sportrendezvényeket, tanfolyamokat, csapatépítő tréningeket, iskolai táborozásokat és osztálykirándulásokat szervezünk.

Számos iskolával, intézménnyel állunk kapcsolatban, látogatóink korosztálya széles skálán mozog.

Lapunk megfelelő felületet kínálnak a fent említett csoportokat megcélzó ügyfelek számára. Személyre szabott szolgáltatásainkat a partnereink igényéhez és lehetőségeihez mérjük. Van, akik számára a PR cikk, másoknak a hirdetések a legalkalmasabbak ahhoz, hogy üzenetük célba jusson.

A honlapon való hirdetés megjelenés mellé, ingyenesen biztosítunk Facebook oldalunkon való párhuzamos megjelenést.


  • PR cikk elhelyezése 1 hónapra a nyitó oldalra

A www.kaland.sport.hu weboldalon lehetőség van kategóriákhoz tartozó PR cikk feltöltésére. Az ismertető tartalmazhat bemutatkozást, élménybeszámolót, címet, webcímet, telefonszámot, főfotót (640*300 pixel), képgalériát (30 képpel). Az PR cikk elhelyezésének díja a nyitó lapra 18.000 Ft / hó. Az PR cikkek a jelentkezés sorrendjében kerülnek feltöltésre.


  • Reklám banner elhelyezése az oldalon

A www.kaland.sport.hu weboldalon a jobb oldali menüsáv alatt 300×100 pixel méretben lehetőség van reklám banner elhelyezésére. A banner ára elhelyezésének ára 40.000 Ft + Áfa /év.

A www.kaland.sport.hu weboldalon a láblécben 468×60 pixel méretben lehetőség van reklám banner elhelyezésére. A banner ára 30.000 + Áfa /év.

 

Ha valamit nem ért, vagy kérdése van, írjon e-mailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, vagy a +36-20-944-9001-es telefonszámon vagyunk elérhetőek.