Minden, amit tudni szeretnél a Magyar Kaland-Sport Egyesületről

Szenvedélyeddé tesszük az ismeretlen meghódítását...

Kép forrása: MAKASE

Virtuális utalványunk egyedülálló lehetőséget biztosít azoknak, akik szeretnének másokat meglepni, de nem tudják eldönteni, mi lenne a megfelelő ajándék. Tévedés kizárva, hiszen a megajándékozott maga választhat kalandot, izgalmas aktív időtöltést, illetve számos élménydús programot, és akkorra foglalja le, amikorra óhajtja.

 

MAKASE Ajándékutalvány - Ajándékozz kalandot, izgalmas aktív időtöltést - Online ajándékutalvány

 

A számtalan esemény közül honlapunk ESEMÉNYNAPTÁR 2019 , ESEMÉNYNAPTÁR 2020 menüpontjában válogathat.

Virtuális ajándékutalványainkat online valamint személyesen (egyesületünk székhelyén) rendelheti meg, amelyeket tetszőlegesen választott háttérképpel, személyes üzenettel e-mailben küldhet el másoknak. Az utalvány ideális megoldás abban az esetben is, ha olyan ismerőst szeretne meglepni, akivel személyesen nem tud találkozni.

Ajándékutalványunk felhasználásával az ünnepelt maga választhatja ki ajándékát, így valóban azt kapja, amire vágyik.

A MAKASE ajándékutalvánnyal felejthetetlen élményt adhat! 


A MAKASE ajándékutalvány a weboldalunkon meghirdetett programokra használható fel - részben, vagy egészben - , bármely a rendszerünkön található eseményre (kalandtúra, élménynyaralás, tanfolyam) a vásárlástól számított egy éven belül. Egy eseményre maximum egy utalvány használható fel. Az ajándékutalvány címlete bármennyi lehet, illetve kérésre összeg helyett eseményre is szólhat! A megrendelés után egy visszaigazoló levelet küldünk a megadott e-mail címre. Az e-mailben csatolva található az utalvány, melyet akár azonnal tovább lehet küldeni, illetve letöltés után ki lehet nyomtatni.

Az ajándékkártya a vásárlás után azonnal aktiválódik. Felhasználás után az ajándékkártyán maradó, fel nem használt összeg később is felhasználható.

Amennyiben nem online felhasználható, hanem papír alapú utalványt szeretne ajándékozni, kérjük a megrendelő e-mailben ezt jelezni. 

A MAKASE ajándékutalványt megrendelheti a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, illetve személyesen az egyesületünk székhelyén. Amennyiben további információra van szüksége, bátran hívja központi telefonszámunkat: +36-30-957-6556

MAKASE csapat