MAKASE Hírek

Sporthírek, esemény beszámolók, újdonságok

Széles körű szakmai ismereteiket fejleszthették több szinten is azok a végzősök, akik egy éve jelentkeztek a nemrég zárult 2014-es túravezető képzésre. Több mint 40 általuk vezetett technikai túrán bizonyíthatták rátermettségüket, elhivatottságukat. Kiemelkedő egyéni fejlődésekkel, teljesítményekkel találkoztunk, akik számára most új fejezet kezdődik.

Az egyesület elnöke a budapesti Mandragóra étteremben köszöntötte a túravezető tanfolyam végzőseit, gratulált az eredményeikhez, méltatta a résztvevők eltökéltségét, kitartását és arra biztatta őket, hogy adják át tudásukat, ismereteket minél több túrázónak, valamint ne álljanak meg ennél a szintnél, képezzék magukat tovább, specializálódjanak.

A végzettséget igazoló tanúsítványok átadása után a végzős hallgatók is szót kaptak. Kötetlen beszélgetés keretében számoltak be saját tapasztalataikról, fejlődésükről..


Az egyesület vezetése a jövőben is mindent megtesz, hogy elindíthassa a nagy sikernek örvendő képzésit, melyekkel egyedi tapasztalati alapú tréningeket biztosíthat egyre több fiatalok és a felnőtt számára.

MAKASE csapat