MAKASE Hírek

Sporthírek, esemény beszámolók, újdonságok

2014. október 10-én a Magyar Kaland-Sport Egyesület szabadidősport népszerűsítő Sportnapot rendezett Cseszneken. A Nyugat-magyarországi Egyetem - Benedek Elek Pedagógiai Főiskolai Kar (Sopron), Apáczai Csere János Kar (Győr), Művészeti, Nevelés- és Sporttudományi Kar (Szombathely) - hallgatói három turnusban hódíthatták meg Magyarország első via ferrata útvonalát...

Bővebben ...

Széles körű szakmai ismereteiket fejleszthették több szinten is azok a végzősök, akik egy éve jelentkeztek a nemrég zárult 2014-es túravezető képzésre. Több mint 40 általuk vezetett technikai túrán bizonyíthatták rátermettségüket, elhivatottságukat. Kiemelkedő egyéni fejlődésekkel, teljesítményekkel találkoztunk, akik számára most új fejezet kezdődik.

Bővebben ...

2014. május 19-én a tatai Olimpiai Központban vettek részt egyesületünk sportszakemberei, a járás, a város és a megye helyi választott vezetői, az oktatási és egészségügyi intézmények vezetői, az igazgatás területén dolgozó szakemberek, valamint a helyi sportszervezetek irányítói a Magyar Sportmenedzsment Társaság és a Magyar Sporttudományi Társaság sportszakmai rendezvényén.

Bővebben ...