Minden, amit tudni szeretnél a Magyar Kaland-Sport Egyesületről

Szenvedélyeddé tesszük az ismeretlen meghódítását...

Érdekelnek a technikai újdonságok, a modern gyártástechnológia, szeretnéd megismerni közelebbről ezt a világot? Vagy csak szeretsz kerékpározni és magad tartanád karban féltett drótszamarad?

Jelentkezz tanfolyamunkra, ahol megtanulhatod a kerékpárszerelés csínját-bínját, valamint megismerkedhetsz a legfejlettebb gyártók mint a SHIMANO, SRAM, stb. legújabb termékeivel. 

A képzés tartalma:

A résztvevők elsajátítják a kerékpárszerelőtevékenységhez szükséges elméleti- és gyakorlati ismereteket. A kerékpárszerelő feladata alkalmassá tenni a járművet a közúti forgalomban való részvételre. Ellenőrzi, javítja, karbantartja a fékeket, futóműveket, a világítási szerelvényeket és a jármű egyéb szerelvényeit a biztonságos közlekedés érdekében.

A kerékpárszerelő feladatai és tevékenységei:

A VXII. század elején megjelent biciklik nagyon primitív találmányok voltak: egypár léc két fakerékkel. A biciklista terpeszben ült rajta, és lábbal rugaszkodott el a talajtól. Később kormányt szereltek rá, és az első kerék kormányozhatóvá vált. Felkerültek a hátsó kereket hajtó pedálok is, és a bicikli lassacskán olyan lett, amilyennek ma is ismerjük. A kerékpározás az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Az egészséges életmódot segíti, környezetbarát, így mind a fiatalok, mind a felnőttek közt közkedvelt közlekedési eszköz. A kicsi gyerekektől az idősebb korosztályig sokan szívesen töltik szabadidejüket a szabadban túrázással, kerékpározással...

Tovább a tájékoztatóra >>