Minden, amit tudni szeretnél a Magyar Kaland-Sport Egyesületről

Szenvedélyeddé tesszük az ismeretlen meghódítását...

Nagyon jól kezdődött a 2011.09.10-11.-ére tervezett szigetközi vízitúránk első napja. Napsütés és - a csípős reggel ellenére - rohamosan emelkedő hőmérséklet fogadott minket a kiindulási ponton. Csapatunk a találkát a Cikolasziget Kisvesszősi Kemping-ben beszélte meg, ami egyben szálláshelyünk is, illetve a csillagtúráink kiinduló és végpontja.

Bővebben ...

Ha valaki unja a szokványos, strandon fekvős vakációkat, s nem szeretne ugyanazon a partszakaszon eltölteni kereken egy hetet, annak kiváló lehetőséget kínálnak a tengeri kajaktúrák.

Így a várva várt pihenés aktív feltöltődéssel párosul, hisz a nem mindennapi látványt kínáló öblökért, kisebb-nagyobb szigetekért kellemesen fárasztó, de nem túl megerőltető mozgással jut el az ember. Irreális tarifák az autópályán

Jelen sorok írója a horvátországi Rab-szigetén vett részt hasonló kajakos (kaland)túrán, de ne siessünk ennyire. Először nézzük meg, milyen körülmények, lehetőségek és nem utolsósorban árak fogadják a turistákat a horvát tengerparton jelenleg.

Bővebben ...