Felszerelés bérlés

MAKASE

A Magyar Kaland-Sport Egyesület meglévő felszerelését túrázóknak bérbe adja :

Via ferrata - klettersteig

 

Nem Tagok

MAKASE Tagoknak

Kaució

Hegymászó sisak (Camp és Petzl típusú)
  500 Ft/nap ingyenes nincs
Beülő, teljes testes beülö (Singing Rock, Petzl)
  500 Ft/nap

ingyenes

nincs
Via ferrata fék és kantár (Singing Rock, Petzl)
  1.500 Ft/nap ingyenes nincs
Jégcsákány (Salewa)
  700 Ft/nap ingyenes nincs
Hágóvas (Bármilyen keménytalpú bakanccsal használható)
  900 Ft/nap ingyenes nincs
Sátor (Quechua 3 személyes)
  1.500 Ft/nap ingyenes 5.000 Ft
Hátizsák (Quechua 60l-es)
  800 Ft/nap ingyenes 5.000 Ft

 


Teljes via ferrata szet (kantár, beülő, sisak) bérlés kedvezményesen 2000 Ft / fő / nap!
Hatósági Természetvédelmi Engedély a Magyar Kaland-Sport Egyesület részére ->>
A via ferrata felszerelés átvételének helyszíne: 2800 Tatabánya, Mártírok út 102. (112-es csengő)  I   +36 20 360 5506   I  TÉRKÉP - Vonatállomástól a ferráták megközelítése >>
Csoportos bérlés, céges rendezvények, csapatépítő programok esetén kérje egyedi ajánlatunkat a következő elérhetőségeken!

 


A felszerelésbérlés menete:

Ha már tudod a túrád időpontját, illetve a létszámot, minél előbb lépj velünk kapcsolatba a következő elérhetőségeken és rendeld meg a szükséges felszereléseket:

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

telefon: +36-30-957-6556


A felszerelésbérlés feltételei:

 • Felszerelést csak 18. életévét betöltött személy bérelhet.
 • Személyazonosságát a bérléskor igazolnia kell a Bérlőnek.
 • A fizetés a felszerelés átvételekor, személyesen, készpénzben történik. A bérelt dolgokért a teljes időtartamra vonatkozó bérlési díjat előre kell befizetni.
 • Bérléskor az Egyesület megfelelő mértékű kauciót kér a bérléstől függően.
 • A bérelt felszereléseket a Bérlő köteles a közösen megegyezett napon visszahozni a bérléskor kiadott állapotban. Amennyiben a bérelt felszerelés, eszköz megsérült, via ferrata kantár beszakadt vagy eltűnt, a Bérlő köteles a felszerelés árát megtéríteni.
 • A Bérlő és az Egyesület a Bérleti szerződés aláírásával igazolja a bérlést.
 • A Bérlő vállalja, hogy a bérelt felszereléseket rendeltetésszerűen használja, valamint bizonyítja, hogy tapasztalata van az ilyen jellegű felszerelések használatában.
 • A bérelt felszereléseket, eszközöket a bérlők saját felelősségükre használják. A használat során történt balesetekért, személyi sérülésekért a Magyar Kaland-Sport Egyesület semmilyen felelősséget nem vállal.
 • Ha a bérlő a bérelt felszereléseket, eszközöket nem hozza vissza az előre megbeszélt időpontban, de késedelmét és annak várható tartamát (telefonon) jelzi, úgy minden megkezdett napra a bérleti szerződésben szereplő napidíjat utólag köteles megfizetni.
 • Ha a bérlő a bérelt felszereléseket, eszközöket nem szolgáltatja vissza, kártérítést köteles fizetni a Magyar Kaland-Sport Egyesületnek, melynek összege a bérelt felszerelések, eszközök aktuális bolti ára.
 • A bérléssel a Bérlő elfogadja a felszerelésbérlés feltételeit!

 

A tagi kedvezményekről többet megtudhatsz itt.

Miért érdemes tagnak lenned?

Tagdíjaddal támogatva szervezetünket, lehetővé teszed a szabadidősport és a kaland-sport feltételeinek javítását. Számos olyan eseményen vehetsz részt, melyhez egyesületünk biztosítja számodra a szakmai vezetést, illetve a legkorszerűbb felszerelések használatát.
Egy céltudatos csapat tagja lehetsz, részese a közös munkánknak, és megmozdulásainknak, ahol független szervezetként biztosítjuk a legújabb szabadidősport tevékenységek fejlesztését, terjesztését.

A tagjainknak járó szolgáltatásokról bővebben itt olvashatsz >>>
2020-es Eseménynaptár >>>