Felszerelés bérlés

MAKASE

Egyesületünk kiváló minőségű kerékpárjait túrázóknak adjuk bérbe Tatai telephelyünkön. Kínálatunkban trekking, városi és mountainbike biciklik is találhatók.
 
Telephelyünk a tatai Öreg-tótól pár percre található, mely nincs állandóan nyitva. Előzetes telefonos egyeztetést követően tudunk a kölcsönözni vágyók rendelkezésére állni. Ugyaninnen indulnak szervezett túráink Tata, Tatabánya valamint a Gerecse és Vértes környékére, melyekről a weboldalunkon informálódhatsz. Néhány órás városnéző körúttól a több napos kerekezésig számtalan lehetőség közül lehet választani. Az aktív kikapcsolódásra vágyóknak hasznos információkkal tudunk szolgálni a környék turisztikai nevezetességeiről, szálláshelyekről, eseményekről, különleges lehetőségekről. A szálláshelyek egész szezonra bérelhetnek kerékpárokat, melyek állandó szervizelését partnerünk vállalja, valamint igény esetén biztosítjuk szervezett túra vezetését képzett túravezetőkkel.
A Magyar Kaland-Sport Egyesület meglévő felszerelését túrázóknak bérbe adja :

Kerékpár bérlés, kölcsönzés

 

Nem Tagok

MAKASE Tagoknak

Kaució

Mountain Bike kerékpár (Schwinn Csepel, Giant)
 

3.000 Ft/nap

2.000 Ft/nap 30.000 Ft
Holland típusú trekking kerékpár (agyváltós, agydinamós)
 

3.000 Ft/nap

2.000 Ft/nap

30.000 Ft
GIANT E-bike (YAMAHA, 80 Nm)
 

15.000 Ft/nap

15.000 Ft/nap 100.000 Ft

 


A felszerelésbérlés menete:

Ha már tudod a túrád időpontját, illetve a létszámot, minél előbb lépj velünk kapcsolatba a következő elérhetőségeken és rendeld meg a szükséges felszereléseket:

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

telefon: +36-20-944-9001


A felszerelésbérlés feltételei:

 • Felszerelést csak 18. életévét betöltött személy bérelhet.
 • Személyazonosságát a bérléskor igazolnia kell a Bérlőnek.
 • A fizetés a felszerelés átvételekor, személyesen, készpénzben történik. A bérelt dolgokért a teljes
  időtartamra vonatkozó bérlési díjat előre kell befizetni.
 • Bérléskor az Egyesület megfelelő mértékű kauciót kér a bérléstől függően.
 • A bérelt felszereléseket a Bérlő köteles a közösen megegyezett napon visszahozni a bérléskor kiadott állapotban. Amennyiben a bérelt felszerelés, eszköz megsérült, via ferrata kantár beszakadt vagy eltűnt, a Bérlő köteles a felszerelés árát megtéríteni.
 • A Bérlő és az Egyesület a Bérleti szerződés aláírásával igazolja a bérlést.
 • A Bérlő vállalja, hogy a bérelt felszereléseket rendeltetésszerűen használja, valamint bizonyítja, hogy tapasztalata van az ilyen jellegű felszerelések használatában.
 • A bérelt felszereléseket, eszközöket a bérlők saját felelősségükre használják. A használat során történt balesetekért, személyi sérülésekért a Magyar Kaland-Sport Egyesület semmilyen felelősséget nem vállal.
 • Ha a bérlő a bérelt felszereléseket, eszközöket nem hozza vissza az előre megbeszélt időpontban, de késedelmét és annak várható tartamát (telefonon) jelzi, úgy minden megkezdett napra a bérleti szerződésben szereplő napidíjat utólag köteles megfizetni.
 • Ha a bérlő a bérelt felszereléseket, eszközöket nem szolgáltatja vissza, kártérítést köteles fizetni a Magyar Kaland-Sport Egyesületnek, melynek összege a bérelt felszerelések, eszközök aktuális bolti ára.
 • A bérléssel a Bérlő elfogadja a felszerelésbérlés feltételeit!

 

A tagi kedvezményekről többet megtudhatsz itt.