Minden, amit tudni szeretnél a Magyar Kaland-Sport Egyesületről

Szenvedélyeddé tesszük az ismeretlen meghódítását...

 

  1. Kiválasztottad az túrát, tanfolyamot, rendezvényt az Eseménynaptárból?

  2. Töltsd le, és olvasd el az alábbi Jelentkezési Feltételek-et:

       >> Dokumentum:  Jelentkezési Feltételek letöltése   -   2017-01-01

  3. Amennyiben elfogadod a feltételeket, és tisztában vagy a benne foglaltakkal, töltsd ki az alábbi elektronikus Jeletkezési lap-ot.

  4. Amint megérkezik hozzánk a Jelentkezési lap, regisztráljuk és felvesszük Veled a kapcsolatot.

 


Ha bármi kérdésed lenne, a következő telefonszámon érhetsz el bennünket: +36-30-957-6556


 

 

Jelentkezés vendégként, Pártoló tagként

Okmányok
A következő saját felszereléssel rendelkezem
Rendelkezem az alább részletezett tevékenységekhez kötelezően előírt, s a túra időtartamára érvényes kiterjesztett balesetbiztosítással

* A Jelentkezési lap elküldésével elfogadom az alábbi kiegészítő balesetbiztosításokkal kalpcsolatos előírásokat, intézkedéseket!

Magashegyi túra, via ferrata, hegymászás, kanyoning és tengeri kajak túra esetén a résztvevőknek rendelkezniük kell, (legalább az utazás időtartamára) érvényes extrém sportokra kiterjesztett balesetbiztosítással. A következő tájékoztató oldal segít a szükséges biztosítás kiválasztásában valamint megkötésében: http://www.kaland.sport.hu/hu/extrem-sport-biztositas

Túravezetőink az esemény kezdetekor a helyszínen elenőrizhetik a kiegészítő extrém sport biztosítások érvényességét, s amennyiben úgy ítélik meg, hogy a jelentkező nem tudja minden kétséget kizáróan bizonyítani ennek meglétét, jogukban áll a túra megkezdése előtt kizárni!

* Kijelentem, hogy a Jelentkezési Feltételek részleteit megismertem. A részvétel és a fizetés feltételeit a Jelentkezési lap elküldésével elfogadom.

* Hozzájárulok, hogy e-mail címem a túrával kapcsolatos közös levelezésben címlistára kerüljön.

* Az adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk át.

* Arra kérünk, hogy ha a jelentkezés után megváltozott a címed, új a telefonszámod, esetleg lecserélted az útleveled, mindenképp jelezd ezt egyesületünknek! A MaKaSE ugyanis nem vállalja a felelősséget a hibás adat okozta kárért azokban az esetekben, ha valakinek emiatt nem érvényes a biztosítása, egyéb úti okmánya vagy belépési engedélye, stb. mert a jelentkezés során valótlan adatokat közölt.

captcha

FONTOS! Amennyiben jelentkezésedre 4 napon belül nem érkezne érdemi válasz a további teendőkkel kalcsolatban, légy szíves lépj kapcsolatba velünk a +36-30-957-6556 -os telefonszámon!

Üdvözlettel:
MAKASE Team