Felszerelés bérlés

MAKASE

Egyesületünk Kiváló minőségű kerékpárjait túrázóknak bérbe adja Tatai telephelyén. Reggel 9 órától sötétedésig, az év minden napján. Kínálatunkban találhatók trekking, városi és mountain bike biciklik igény szerint. Nagyobb létszámú csoportot is ki tudunk szolgálni, jelenleg 30 kerékpár áll rendelkezésre.
 
Telephelyünk a tatai Öreg-tótól pár percre található. Itt hosszú nyitva tartással, javasolt túraútvonalakkal állunk a kölcsönözni vágyók, vagy saját kerékpárral érkezők rendelkezésére. Ugyaninnen indulnak szervezett túráink Tata, Tatabánya valamint a Gerecse és Vértes környékére, melyekről a weboldalunkon itt informálódhatsz. Néhány órás városnéző körúttól a több napos kerekezésig számtalan lehetőség közül lehet választani. Egyesületünk segítséget nyújt az aktív kikapcsolódásra vágyóknak. Hasznos információkkal tudunk szolgálni a környék turisztikai nevezetességeiről, szálláshelyekről, eseményekről, különleges lehetőségekről. A szálláshelyek egész szezonra bérelhetnek kerékpárokat, melyek állandó szervizelését partnerünk vállalja, valamint igény esetén biztosítjuk szervezett túra vezetését képzett túra vezetőkkel. Csapatépítő tréningekre, osztálykirándulásokra, rendezvényekre is biztosítjuk az említett szolgáltatásokat.
A Magyar Kaland-Sport Egyesület meglévő felszerelését túrázóknak bérbe adja :

Kerékpár bérlés, kölcsönzés

 

Nem Tagok

MAKASE Tagoknak

Kaució

Mountain Bike kerékpár (Schwinn Csepel, Giant)
 

2.500 Ft/nap

(1.500 Ft/3 óra)

1.500 Ft/nap 30.000 Ft
Trekking kerékpár (kontrás)
 

2.500 Ft/nap

(1.500 Ft/3 óra)

1.500 Ft/nap

20.000 Ft
Holland típusú trekking kerékpár (agyváltós, agydinamós)
 

2.500 Ft/nap

(1.500 Ft/3 óra)

1.500 Ft/nap 40.000 Ft

 


A felszerelésbérlés menete:

Ha már tudod a túrád időpontját, illetve a létszámot, minél előbb lépj velünk kapcsolatba a következő elérhetőségeken és rendeld meg a szükséges felszereléseket:

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

telefon: +36-30-957-6556


A felszerelésbérlés feltételei:

 • Felszerelést csak 18. életévét betöltött személy bérelhet.
 • Személyazonosságát a bérléskor igazolnia kell a Bérlőnek.
 • A fizetés a felszerelés átvételekor, személyesen, készpénzben történik. A bérelt dolgokért a teljes
  időtartamra vonatkozó bérlési díjat előre kell befizetni.
 • Bérléskor az Egyesület megfelelő mértékű kauciót kér a bérléstől függően.
 • A bérelt felszereléseket a Bérlő köteles a közösen megegyezett napon visszahozni a bérléskor kiadott állapotban. Amennyiben a bérelt felszerelés, eszköz megsérült, via ferrata kantár beszakadt vagy eltűnt, a Bérlő köteles a felszerelés árát megtéríteni.
 • A Bérlő és az Egyesület a Bérleti szerződés aláírásával igazolja a bérlést.
 • A Bérlő vállalja, hogy a bérelt felszereléseket rendeltetésszerűen használja, valamint bizonyítja, hogy tapasztalata van az ilyen jellegű felszerelések használatában.
 • A bérelt felszereléseket, eszközöket a bérlők saját felelősségükre használják. A használat során történt balesetekért, személyi sérülésekért a Magyar Kaland-Sport Egyesület semmilyen felelősséget nem vállal.
 • Ha a bérlő a bérelt felszereléseket, eszközöket nem hozza vissza az előre megbeszélt időpontban, de késedelmét és annak várható tartamát (telefonon) jelzi, úgy minden megkezdett napra a bérleti szerződésben szereplő napidíjat utólag köteles megfizetni.
 • Ha a bérlő a bérelt felszereléseket, eszközöket nem szolgáltatja vissza, kártérítést köteles fizetni a Magyar Kaland-Sport Egyesületnek, melynek összege a bérelt felszerelések, eszközök aktuális bolti ára.
 • A bérléssel a Bérlő elfogadja a felszerelésbérlés feltételeit!

 

A tagi kedvezményekről többet megtudhatsz itt.